Je bekijkt nu Brussels Grand Prix 2019

Brussels Grand Prix 2019

De Grand Prix van Brussel is terug voor een nieuwe editie, de elfde al!

Vorig jaar was het een jubileumdag, de vergadering vierde haar 10e verjaardag.Dit jaar wilden de organisatoren het model veranderen. Georganiseerd op een vrijdagavond op 23 augustus.

Voor deze 11e editie zetten we de kleine gerechten in de grote en vooral de vrouwen vooraan.  Een zeer Dames-editie, deze bijeenkomst zal de jouwe zijn.

De datum is gekozen aan de hand van de internationale kalender en meer in het bijzonder het wereldkampioenschap dat in Doha wordt gehouden – van 27 september tot 6 oktober.

De verovering van de minima zal dus in het vizier komen van de vele aanwezige atleten. En niet te vergeten de andere Belgen die, een week voor de nationale kampioenschappen, de laatste aanpassingen voor dit volgende evenement zullen fine-tunen. Het Koning Boudewijnstadion blijft een mijlpaal, een referentiepunt voor prestaties op topniveau.

Net als vorig jaar biedt de bijeenkomst ook nu weer een druk programma voor de gehandicapte sporters. De Grand Prix van Brussel is zelfs de belangrijkste bijeenkomst gewijd aan sporters met een handicap – fysiek of mentaal. De mogelijkheid om zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap atletiek (7-15 november – Dubai 2019) de resultaten zullen worden erkend door het IPC.

De afspraak is gemaakt! Vrijdag 23 augustus vanaf 15.00 uur voor de kinderen, 17.00 uur voor het voorprogramma, 19.00 uur voor het hoofdprogramma en 21.00 uur voor het postprogramma.

Info : run@brusselsgrandprix.be