Brussels Grand Prix 2013

Een Brusselse Grand Prix rijk aan sensaties!

Na een druk nationaal programma opende het Koning Boudewijnstadion zijn deuren voor het internationale geweld…te beginnen op de horden.

De toon werd vanaf het begin gezet met 3 prestaties van wereldniveau. De Nederlandse Rosina Hodde vestigde in 13.04 een nieuw record voor onze landgenoten Anne Zagré 13.05 en Eline Berings 13.11. De finale zou alvast vuurwerk opleveren…en dat was ook het geval. Anne Zagré klopte de amerikaanse favoriete Chelsea Eades. Spijtig genoeg zijn er geen officiële tijden wegens een technisch probleem.

Bij de mannen werd de hiërarchie gerespecteerd met de overwinning van een levende legende Ladji Doucoure. Hij was erg blij met zijn seizoensgeste van 13.60. “Ik kom terug, de baan is supersnel. Er zijn nog een paar werkpunten, maar het komt terug, ik ben blij dat ik de uitnodiging heb geaccepteerd”. Adrien Deghelt eindigde als 3e in 13.65 en Damien Broothaerts als 4e in 13.83 (“Ik had de benen niet vandaag”).

Herbeleef de Brussels Grand Prix

Brussels Athletics biedt u de mogelijkheid om bijna alle video’s van de wedstrijden te bekijken, dankzij onze cameravrouw Naomie en onze cameramannen Djihed en Brahim.

Om de video’s te bekijken, klik hier !
U kunt ook foto’s vinden op onze facebookpagina “Brussels Atletix“.

Een reactie achterlaten