Je bekijkt nu BGP 2022 geannuleerd

BGP 2022 geannuleerd

Beste atleten, beste ouders, beste toeschouwers,

De inschrijvingswebsite is al enkele weken het slachtoffer van een constante en repetitieve hacking. Dit zowel op de database als op de website zelf, zonder dat we in staat zijn geweest om de exacte oorzaak tot nu toe vast te stellen of een oplossing hiervoor te vinden.

– sommigen van jullie konden zich helemaal niet inschrijven.
– anderen zijn erin geslaagd zich in te schrijven, maar hebben nooit een e-mail ontvangen waarin hun inschrijving wordt bevestigd;
– sommigen die zich met succes hebben ingeschreven staan op de deelnemerslijsten, anderen niet…

Geconfronteerd met al deze problemen lijkt het ons heel moeilijk om de Brussels Grand Prix volgende zondag te organiseren. De wedstrijd zal dus NIET doorgaan op 19 juni 2022.

We geven ons een week om alle problemen op te lossen en om een andere datum te vinden voor de Brussels Grand Prix in 2022. Op dinsdag 21 juni zullen wij jullie daarom op de hoogte stellen van onze beslissing.

Als u u inschrijving wilt annuleren kunt u contact met ons opnemen via run@atletix.be. Als u al voor uw registratie hebt betaald, zullen we u binnen 48 uur na ontvangst van uw e-mail terugbetalen.

Voor degenen die hun inschrijving willen behouden indien de meeting zou doorgaan in 2022, geven we ze vouchers van 2€ per inschrijving, die op de dag van de meeting aan de bar kunnen worden gebruikt.

We verontschuldigen ons oprecht voor deze situatie waarover we geen controle hebben en danken jullie bij voorbaat voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Jean HALEWYCKCo-President