Laatste nieuws - Op de titel klikken om de tekst volledig te zien

 • vr 09 feb 2018 21:47

  Brussels Grand Prix 2018

  De Brussels Grand Prix is een internationale atletiekvergadering die bestaat sinds 2008. Het doel is om een maximum van atleten de kans om een geweldige prestatie op het legendarische Boudewijnstadion te neerzetten.


  De organisatie doet er alles aan om optimale omstandigheden voor te stellen om records en / of minima voor de internationale kampioenschappen te bereiken.
  Meer dan 700 atleten kwamen treed in het super baan van het Koning Boudewijnstadion in 2017. Elk jaar, de wedstrijd gaat op de wereldranglijst all-atletiek (verankerd in de top 100 sinds 2015)


  De roeping van de Grand Prix van Brussel is ook om Brusselse atleten te stimuleren door hen internationale competitie aan te bieden. Daarnaast zijn er ook atletiek nummers voor jongeren, handisport en voor het regionale niveau. Gezelligheid en inspiratie zijn de leidmotieven van de Grand Prix van Brussel.

  Bekende atleten hebben al deelgenomen zoals Nafissatou Thiam, Ladji Doucoure, Michael Frater, Filip Milanov, Vivian Cheruiyot, Eline Berings, Adam Gemili, de europeaanses recordhouders van de 100m Francis Obikwelu en Jimmy Vicaut Leslie Djhone Thomas Vanderplaetsen, Nick Willis , Eilidh Doyle, Zhang Guowei of de gebroeders Borlée. Dat is een mooie spies van internationale medaillewinnaars.

  De Brussels Grand Prix zal plaatsvinden op zaterdag 30 juni aanstaande!

   

   

   

  De toegang tot de meeting gebeurt via de marathonlaan, cfr deze kaart. De dichtstbijzijnde metro is Houba Brugmann (5min)

   

   

   

   

 • vr 04 juli 2014 22:00

  Laatste nieuws


  De toegang tot de meeting zal uitzonderlijk via Bouchoutlaan mogelijk zijn (BOIC kant).
  à 2 extra 110m horden werden in het programma toegevoegd vóór 15:00 uur.

  Het is mogelijk om bij het open en het internationale programma te deelnemen.
  à De startlijsten zijn nu online beschikbaar via www.brusselsgrandprix.be

  à Op dit moment zijn er nog enkele mogelijkheden om in te schrijven voor de volgende gebeurtenissen (ter plaatse en op basis van de overige beschikbaarheid):
  - Hinkstapspringen heren
  - Sco-jun discus heren
  - Sen discus dames
  - 100m open vrouwen
  - Hoogspringen open (heren & dames) 
  - 800m open (heren & dames)
  - 400m open heren
  - 600m en 1000m (kinderen)


 • vr 11 apr 2014 21:42

  Brussels Grand Prix 2014


  Editie 2014 van de Brussels Grand Prix zal plaatsvinden op zondag 6 juli in het Koning Boudewijnstadion.  Er is voor deze wedstrijd een prijzengeld van € 15.000,- beschikbaar voor de beste atleten . Tevens is het een wedstrijd in de “pro athlé tour”  ADEPS

  Er zullen ook prijzen zijn voor de 100m scholieren en junioren. De twee andere onderdelen waar prijzen te verdienen zijn voor de jeugd zijn verspringen sco-jun meisjes en discus sco-jun jongens. De eerste drie op de 600m en 1000m bij de jeugd zullen ook worden beloond.

  De registratie starten op de site . De inschrijfkosten zijn € 3,- per onderdeel. Let op: plaatsen zijn beperkt , dus registreer op tijd! Inschrijving ter plaatse (€ 5,-) alleen als er nog plaatsen in de wedstrijden zijn!

 • do 04 juli 2013 21:38

  De voorinschrijvingen zijn afgesloten

  Voorinschrijven kan nu niet meer.

  U kan steeds uw kandidatuur opsturen voor de internationale nummers naar fx@atletix.be

  Gezien het grote aantal last-minute inschrijvingen zal de definitieve selectie pas beschikbaar zijn op 4 juli om 08 uur

  Brussels Athletics.

 • vr 03 mei 2013 21:35

  Brussels Grand Prix 2013

  Beste atleten,

  Graag nodigen wij u uit voor de 5de editie van de Brussels Grand Prix op 6 juli 2013, in het Koning Boudewijn Stadion. Het is één van de snelste atletiekbanen ter wereld waar de prestigieuze Memorial Van Damme en de Belgische kampioenschappen jaarlijks plaatsvinden.

  Na één jaar afwezigheid komt de meeting terug op de voorgrond met een prize-money van 15.000€.

  Dit jaar zal de Brussels Grand Prix deel uitmaken van de ADEPS Pro Athle Tour en zal ook een onderdeel zijn van de Brussels Athletics Challenge. Een speciale “Urban Bonus” is ook voorzien voor onze Brusselse atleten.

  Wedstrijden voor pupillen en miniemen worden in voorprogramma georganiseerd, alsook een aantal loopnummers en kampnummers voor Junioren et Alle Categorien. De winnaars van een aantal nummers van de OPEN meeting zullen ook mogen deelnemen aan het hoofdprogramma.

  Inschrijving is gratis voor Brusselse atleten.

  Contact: 02 479 18 31 / fx@atletix.be

  Online inschrijven kan vanaf 1 juni op http://www.brusselsgrandprix.be/

  Met vriendelijke groeten

  Frederic Xhonneux en het organisatiecomité van Brussels Athletics

   

   

  Les informations ainsi que les inscriptions en ligne seront disponibles dès le 1er juin.

Wie is on-line ?

We hebben 107 gasten en geen leden online

Ga naar boven
DMC Firewall is a Joomla Security extension!